YÖKDİL Akademik Yazılar

YÖKDİL Akademik Yazılar

YÖKDİL SINAVINA KAÇ AYDA HAZIRLANMALIYIM?

YÖKDİL SINAVINA KAÇ AYDA HAZIRLANMALIYIM?

YÖKDİL hazırlık aşamasındaki bütün adayların kafasındaki soru işaretlerinden bir tanesi de sınava kaç ayda hazırlanmalıyım? konusudur. YÖKDİL YÖK tarafından ÖSYM'ye yaptırılan bir sınav ve daha çok yüksek lisans, doktora-doçentlik başvuruları ve TUS, DUS adayları tercih ediyor. YÖKDİL bahar ve güz dönemi olmak üzere senede sadece 2 defa yapılıyor. Bundan dolayı bu sınav tarihlerini kaçırmamalı ve sınava hazır bir şekilde girmelisiniz.

devamını oku
YÖKDİL EĞİTİMİNDE YÜZDE 100 BAŞARI GARANTİSİ MÜMKÜN MÜ?

YÖKDİL EĞİTİMİNDE YÜZDE 100 BAŞARI GARANTİSİ MÜMKÜN MÜ?

Özellikle akademik kariyer düşünenlerin önündeki engellerden bir tanesi İngilizce sınavları. Yüksek lisans, doktora ve doçentlik başvurularının tamamında geçerli olan YÖKDİL sınavı adayların birinci tercihi olarak öne çıkıyor. Hal böyle olunca kaliteli bir YÖKDİL eğitimi arayışına giriyor adaylar. Peki YÖKDİL eğitiminde %100 başarı garantisi vaadlerinin ya da ücret iade garantilerinin gerçeklik payı var mı? Bu sorunun yanıtını tüm online eğitimlerimizde kullandığımız UZMANDİL ONLINE EĞİTİM MODELİ ile verelim.

devamını oku
YÖKDİL GRAMER KONU LİSTESİ - TAM LİSTE

YÖKDİL GRAMER KONU LİSTESİ - TAM LİSTE

YÖKDİL sınavı tamamen gramer, kelime ve okuma ağırlıklı bir sınavdır. Bu 3 bileşenden biri eksik olduğu zaman hedeflediğiniz başarıya ulaşmanız mümkün olmayacaktır. YÖKDİL gramer konularına çalışmak isteyip te nereden başlayacağını ya da hangi konuları çalışacağını bilemeyen adaylar için YÖKDİL GRAMER konu listesini paylaşıyoruz. Bu konulara sırasıyla çalıştığınız zaman gramer bölümünde herhangi bir sıkıntınız kalmayacaktır.

devamını oku
2 HAFTADA 2000 YÖKDİL KELİMESİ ÖĞRENİN.  (Fen, Sosyal ve Sağlık Alanına Özel Kelimeler)

2 HAFTADA 2000 YÖKDİL KELİMESİ ÖĞRENİN. (Fen, Sosyal ve Sağlık Alanına Özel Kelimeler)

YÖKDİL okuma, kelime ve gramer ağırlıklı bir sınav ve bu sınavda başarılı olmanın temel şartlarından biri de kelime bilgisi. Her ne kadar YÖKDİL sınavında hazırlanan birçok kişinin başı kelime öğrenmeyle dertte olasa da aslında bu o kadar da zor değil. Bu makalemizde yaklaşık 15 yıldır sürekli geliştirerek tüm İngilizce eğitimlerimizde kullandığımız sanal zeka tabanlı ve hafıza tekniklerinin kullanıldığı kelime öğretme sistemimizden bahsedeceğiz. Uyguladığımız yöntemle çok kısa sürede 2000 YÖKDİL kelimesini kalıcı bir şekilde öğrenebileceksiniz. Üstelik fen, sosyal ve sağlık alanlarına özel kelime listeleri ile. Detaylar makalemizde...

devamını oku



Ücret İadeli Eğitim Modeli

Bizimle çalıştınız ve istediğiniz skoru alamadınız, o zaman ödemiş olduğunuz tüm ücreti size kesintisiz olarak iade ediyoruz. Üstelik bunu resmi garanti belgesi ile yapıyoruz.

% 100 Başarı Garantili Eğitim

Mevcut İngilizce seviyeniz, hedeflediğiniz puan ve sınava gireceğiniz tarihe göre ayarlanmış sadece size özel bir eğitim modeli düşünün. Üstelik hiçbir sınırlama olmadan kendi hızınızda 7-24 online çalışma imkanı.

yokdil Ders Örnekleri

Önce Tüm Sistemi Keşfet!

Demo eğitim videolarımızı izleyerek eğitim kalitemizi satın almadan önce keşfedebilirsiniz. Ayrıca ücretsiz üye olarak çalışma sistemimizi deneyebilirsiniz.

HEDEFLEDİĞİNİZ SKORA ULAŞAMAZSANIZ ÖDEDİĞİNİZ ÜCRETİN TAMAMINI HEMEN İADE EDİYORUZ!