Bizimle çalıştınız ve istediğiniz skoru alamadınız, o zaman ödemiş olduğunuz tüm ücreti size kesintisiz olarak iade ediyoruz. Üstelik bunu resmi garanti belgesi ile yapıyoruz.
YÖK 19 Nisan 2019 tarihinde yapmış olduğu resmi açıklamayla YÖKDİL sınavının artık YÖK koordinatörlüğünde ÖSYM tarafından yapılacağını açıkladı. Daha önce YÖKDİL sınavı Ankara Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi tarafından müştereken uygulanmaktaydı. Bu açıklamanın ardından ÖSYM 2019 yılı YÖKDİL sınav takvimini açıkladı.
YÖK 19 Nisan 2019 tarihinde yapmış olduğu resmi açıklamayla YÖKDİL sınavının artık YÖK koordinatörlüğünde ÖSYM tarafından yapılacağını açıkladı. Bu makalemizde YÖKDİL sınavının ÖSYM'ye geçmesiyle neler değişecek? ayrıntılı bir şekilde inceledik. Sorular zorlaşır mı? Artık her yıl düzenli bir şekilde yapılacak mı? gibi soruların cevabı makalemizde.